Τον Πατέρα Δημήτριο Παυλίδη οποίος εξήρθε της ενεργού υπηρεσίας, καθώς συνταξιοδοτείται, έχοντας συμπληρώσει 40 Ιερατικά έτη, τίμησε ο Σύλλογος Γυναικών του Σκλήθρου.

Σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου, το ΔΣ του Συλλόγου καθώς και τα μέλη του ευχαρίστησαν τον Πατέρα Δημήτρη για την πολυετή  διακονία του εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη όλων των κατοίκων προς το πρόσωπο του. Μάλιστα, ως έκφραση  της ευγνωμοσύνης τους,  χάρισαν στον Πατέρα Δημήτρη λουλούδια κι  ένα ρολόι για ενθύμιο. Ο Σύλλογος Γυναικών έγραψε σχετικά:

« ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΣΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΕ  ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.»