Απάντηση της Προέδρου της Κοινότητας Νυμφαίου κ.Μαρίας Διδασκάλου σε κακόβουλα και συκοφαντικά σχόλια σε ιστοσελίδα στο FB με διαχειριστή τον κο Τσιρλη:

«Κατά διαστήματα ο κύριος Μ. Τσίρλης πέφτει θύμα τού ναρκισσισμού του πιστεύοντας πως είναι ο μέγας κριτής τών πάντων.

Δυστυχώς για τον ίδιο κάθε φορά αποδεικνύεται πως δεν τον οδηγεί ο αλτρουισμός του αλλά  ένας στείρος αρνητισμός. 

Αυτήν την φορά πίστεψε πως ο ίδιος είναι υπεράνω τού νόμου•  αν και τού έχω εξηγήσει, απαντώντας σε παλιότερο αίτημά του, πως η επίσκεψη δημόσιων κτιρίων δεν μπορεί να γίνει εκτός τού ωραρίου λειτουργίας τους, γιατί σε περίπτωση ατυχήματος την ευθύνη φέρει  αυτός που έδωσε την άδεια εισόδου σε αυτά !

Ε λοιπόν θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει πως, τουλάχιστον επί προεδρίας μου και λόγω τής επαγγελματικής μου ιδιότητας, η νομιμότητα τής λειτουργίας τών κοινών είναι μόνιμος στόχος μου επί 24ώρου βάσης, 7 ημέρες την εβδομάδα, 4  βδομάδες τον μήνα, 12 μήνες τον χρόνο και όχι κάθε φορά που εκείνος θα φορέσει την στολή τού ξεναγού και θ’ απαιτήσει να παραμερίσουμε όλοι για να περάσει η αφεντιά του συμπεριφερόμενος ως ο κλειδοκράτορας τού χωριού προκειμένου να κερδίσει το χειροκρότημα τών ακολούθων του (followers, σε άπταιστα ελληνικά).

Ελπίζω αυτήν την φορά να το κατανοήσει και να μην προβεί σε περισσότερες ατοπίες. Οι καταγγελίες και οι απειλές του θα πέσουν γι’ ακόμη μια φορά στο κενό.»

Η ανάρτηση του κ. Τσίρλη ήταν η παρακάτω: