Με μία ανάρτηση στην ομάδα του facebook Σύνδεσμος Απανταχού Νυμφαιωτών θέλησε να απαντήσει η Πρόεδρος του Νυμφαίου κ. Μαρία Διδασκάλου στις λασπολογίες όπως η ίδια αποκάλεσε, που δημοσιεύτηκαν είς βάρος της, τις προηγούμενες μέρες  από κάτοικο του Νυμφαίου. Συγκεκριμένα η κ. Διδασκάλου έγραψε:

"Απάντηση σε λασπολογίες.

Η αυτεπίγνωση δεν πωλείται στις λαϊκές. Ούτε δωρίζεται εκ τών άνω. Για να την αποκτήσει κανείς απαιτείται προσωπικός αγώνας. Απαιτείται κόπος.
Η έλλειψή της δυσχεραίνει τον βίο μας και τις σχέσεις με τους συνανθρώπους μας. Ειδικά δε για κάποιον που θεωρεί εαυτόν το κέντρο τού κόσμου και του αρέσει ν’ ανακατεύεται με τα κοινά. Κινδυνεύει να παρασυρθεί στην δίνη της ανακατωσούρας του και από σημαντικός να γίνει ρεζίλι.
Για παράδειγμα ο γνωστός, πλέον, από τις συχνές και αυθαίρετες καταγγελίες του στην ιστοσελίδα του, που νομίζει πως κάθε φορά έχει πιάσει λαυράκι στο ……..βουνό και κατόρθωσε, επιτέλους να στριμώξει την πρόεδρο του χωριού στα δίχτυα του! Για ν’ αποδειχθεί, ακόμη μια φορά, πόσο του λείπει όχι μόνον η επίγνωση αλλά, πράγμα τρις χειρότερο, η αυτογνωσία!
Στις 26 Ιουλίου κατατέθηκε αίτηση στην Εφορία Αρχαιοτήτων, που εδρεύει στα Ιωάννινα για την αποκατάσταση του χώρου στάθμευσης πίσω από το ξενοδοχείο ΝΕΒΕΣΚΑ καθόσον είχαν ξεκολλήσει πολλές από τις επιδαπέδιες πλάκες. Αρχές Αυγούστου ήρθε κλιμάκιο της παραπάνω υπηρεσίας και πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο, ενέκρινε το έργο και 8/8 εξέδωσε την απαιτούμενη άδεια και ξεκίνησαν οι εργασίες.
Εντούτοις, ο ανυπόμονος κύριος Τσίρλης, ανήρτησε στις 6/8 προς τέρψη μας τις χολές του για την κατάσταση του δαπέδου. Επιπλέον, όταν οι εργασίες ξεκίνησαν, μη έχοντας γνώση τών διαδικασιών που ακολουθήθηκαν βάσει νόμου, βιάστηκε να παινευτεί πως η ενεργοποίηση του Δήμου οφείλεται στις ανεπίγνωστες κραυγές του.
Εκ τών πραγμάτων και των συνοδευτικών τους εγγράφων αποδεικνύεται πως ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμού!
Για ακόμη μια φορά ο κύριος αυτός βρίσκεται εκτεθειμένος. Αφού, λοιπόν, επιβεβαιώνεται η έλλειψη αυτεπίγνωσης του συστήνω την επόμενη φορά ν’ απευθύνεται απευθείας στην πρόεδρο για ν’ αποφεύγει τέτοιου είδους παραστρατήματα.
Με την ελπίδα πως επιτέλους θα ενσκήψει με περισσότερη επιμέλεια στο εσωτερικό του εαυτούλη του.
Παραμένω ανοιχτή σε οποιεσδήποτε προτάσεις, αρκεί να έχουν δημιουργικό χαρακτήρα."