«Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Φανού , θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να εκφράσω τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους αυτούς που με καθοιονδήποτε τρόπο βοήθησαν, στήριξαν και συνέβαλαν στην επιτυχία των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων για τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου Καλυβίτη στον Φανό.

Θερμές ευχαριστίες  προς τον Δήμαρχο Αμυνταίου Γιάννη Λιάση, τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αβραμίδη, Στάθη Δεληγιαννίδη, Γιάννη Πέγιου, Παύλο Σαργιαννίδη, Θωμά Τζήγα και Φωτεινή Τσιναρίδου και τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα για την άμεση και θετική ανταπόκριση σε όλα τα αιτήματα μας που αφορούσαν την επισκευή του Ναού καθώς και του προαύλειου χώρου του.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τους τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αμυνταίου, τα οινοποιεία Αμύνταιον, Κτήμα Άλφα, Βεγορίτις και Κτήμα Δημόπουλος, την Εκτυπωτική Εταιρία Data Print, το Ζαχαροπλαστείο Σιδηρόπουλος, την Ξινό Νερο Μονομετοχική Α.Ε, τους Κτηνοτρόφους του Φανού, τον κ. Χρήστο Σουμελίδη, τον κ. Οκλαλιώτη Ανέστη και τον κ. Ανδρεά Αδαμίδη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Βίβιαν Ευαγγέλου Μισιρλή και στο Ράδιο Λέχοβο για την δημοσιογραφική κάλυψη .

Ευχαριστούμε θερμά τους Κατοίκους του Φανού και την Εκκλησιαστική  Επιτροπή γιατί η προσφορά τους ήταν ανεκτίμητη  και η στήριξη που παρείχαν ιδιαίτερα σημαντική.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που παραβρέθηκατε στις διήμερες εκκλησιαστικές εκδηλώσεις των εγκαινίων του Ναού. Η αθρόα προσέλευσή σας ήταν συγκινητική. Ήταν ένα μοναδικό  γεγονός από κάθε άποψη και ο απόηχος του θα μας συντροφεύει για καιρό.! Ένα μικρό χωριό έγινε τόσο μεγάλο, από την αγάπη σας!

Σας ευχαριστούμε!»

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φανού                                                                                              Γιάννης Κοσμίδης